Recenze Band 7 – Black 55029077

## Band 7 – Black 55029077 – Luxusní hodinky pro všechny příležitosti

Band 7 – Black 55029077 jsou luxusní hodinky, které se hodí pro všechny příležitosti. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a navrženy tak, aby vám poskytly pohodlí a styl. Díky modernímu designu a robustní konstrukci jsou tato hodinky ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitu a spolehlivost. Přečtěte si tento článek a dozvíte se více o tom, co tyto luxusní hodinky nabízejí.

>> DO OBCHODU <<

Fitness náramek Huawei Band 7 v mnohém navazuje na svého oblíbeného předchůdce – řadu Band 6. Oproti šesté generaci je sedmá na první pohled tenčí. Jejich hranaté pouzdro tvoří dokonalý celek s černým silikonovým řemínkem, který je příjemný na dotyk a vydrží vám dlouho jako nový. Vyražte vstříc novým dobrodružstvím se stylovým doplňkem na zápěstí. Plně dotykový 1,47“ AMOLED displej si můžete vždy přizpůsobit momentální náladě, na výběr máte z několika motivů.

Baterie nabízí až 14 dní zábavy na jedno nabití, v případě běžného používání. Zamilujete si také 96 tréninkových režimů, díky kterým získáte přehled o vašich výkonech. Huawei také průběžně sledují vaši tepovou frekvenci, spálené kalorie, kvalitu spánku. Po propojení s mobilním telefonem si můžete zobrazit podrobné statistiky všech vašich aktivit v aplikaci, kde si můžete nastavit i další různé funkce a připomínky. Dostaňte se do formy s chytrým pomocníkem, který vás vždy bude motivovat k těm nejlepším výsledkům.

true

Funkce:

  • krokoměr
  • sportovní režimy
  • monitorování srdečního tepu
  • měření SpO2
  • notifikace z mobilního telefonu
  • Phone Finder – hodinky vám pomůžou najít telefon

Kompatibilita:

Android 6.0+
iOS 9.0+
Bluetooth 5.0 BLE

Technické parametry:

Displej: 1,47″ AMOLED
Rozlišení displeje: 194 x 368 px

Band 7 - Black 55029077

Základní parametry

Velikoststřední (šířka 2,5 – 3,99 cm)
Záruka2 roky
Typ strojkuAdaptér – napájení ze sítě
Rezerva chodu14 dní
Pouzdroplast
Řemíneksilikon
Barva řemínku/tahučerná
Skloplastové
Vodotěsnost5 ATM/5 BAR
Rozměr26 x 44,35 x 9,99 mm

Funkce

Alarmbudík
OstatníBluetooth – tendence počasí – kontrola stavu baterie – Phone Finder – akcelerometr – SpO2 – krokoměr – tréninkové funkce – notifikace z mobilního telefonu – monitorování spánku – Monitor srdečního tepu – integrovaný
Ukazatel dataplně automatický kalendář
Stopkys přesností 1/100 sekundy
Timer1x

TIP: Tyto hodinky pořídíte za skvělou cenu ZDE!

# Nové Hodinky Band 7 – Black 55029077: Prožijte Den s Stylovým Doplňkem

Hodinky Band 7 jsou skvělou volbou pro každého, kdo chce prožít den s moderním a stylovým doplňkem. Tento model je vyroben z kvalitního kovu a má černou barvu, která je ideální pro každodenní nošení. Hodinky jsou vybaveny kvalitním mechanickým strojkem, který je velmi přesný a spolehlivý. Mají také klasickou korunku a gumový popruh pro pohodlné nošení.

Kromě toho jsou hodinky Band 7 vybaveny funkcemi, jako je stopky, kalendář a další. Mají také vodotěsnost až do hloubky 50 metrů, takže je můžete nosit i při plavání. Hodinky jsou také vybaveny přesným časovačem, který můžete nastavit na přesný čas.

Kromě svého moderního vzhledu jsou hodinky Band 7 také velmi odolné a odolné vůči poškrábání. Díky tomu budou sloužit po dlouhou dobu. Hodinky jsou dodávány s dvouletou zárukou, takže si můžete být jisti, že vám budou sloužit po dlouhou dobu.

Vyberte si hodinky Band 7 a prožijte den s moderním a stylovým doplňkem. Tento model je skvělou volbou pro každého, kdo chce vypadat dobře a mít nádherný doplněk.

Co je Band 7 – Black 55029077?

Band 7 – Black 55029077 je stylový a praktický pásek značky Band 7 určený pro Apple Watch. Je vyroben z kvalitního kůže a je vybaven speciálními díly pro snadnou instalaci. Pásek je dodáván s příslušenstvím pro instalaci a je kompatibilní s Apple Watch Series 4, 5, 6 a SE.

– Vysoce kvalitní materiály pro dlouhodobou trvanlivost
– Široká škála barev a stylů, které se hodí pro různé příležitosti
– Uzavřený design s vysokou úrovní pohodlí
– Odolný proti vodě a větru
– Vysoce odolný proti poškrábání a oděru
– Snadné čištění a údržba

TIP: Tyto hodinky pořídíte za skvělou cenu ZDE!

Kategorie – Hodinky

Klidně sdílej!

David Tomas

Rád se věnuji různým fyzickým aktivitám, jako je například horolezectví nebo bungee jumping. Když si ale chci odpočinout, nejraději se procházím po horách nebo si užívám pohodu s přáteli při sklence dobrého alkoholu. Můj největší koníček ale jsou hodinky. Mám rád kvalitní mechanické hodinky a rád je sbírám. Je to pro mě způsob, jak relaxovat a zároveň si užívat krásu a precizní zpracování těchto předmětů.